Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preboha, to nemôže byť ona: Z chutnej herečky je dnes... Och!

Amanda Bynes kedysi Zobraziť galériu (6)
Amanda Bynes kedysi (Zdroj: Morgan Creek International)

LOS ANGELES - Úplne iná! Viacero romantických komédií je spätých s herečkou Amandou Bynes. Tá si zahrala po boku mnohých fešákov a vďaka peknej tvári si získala množstvo priazivcov. Popularita a sláva však so sebou priniesli vážne problémy. Blondínka má dnes 31 rokov, za sebou viacero škandálov a na tú sympaťáčku z minulosti sa už vôbec nepodobá.

Zázrak, že ju spoznali! Snehulienka to má v paži, Super náhradník, či Ľahko ju zbaliť sú názvy vybraných filmov, v ktorých stvárnila ústrednú ženskú postavu Amanda Bynes. Tá stála pred kamerami naposledy v roku 2010 a od vtedy plnila stránky bulváru len škandálmi, excesmi a problémami. 

Drogová závislosť a psychické problémy sa podpísali aj na zovňajšku dievčiny, ktorá bola svojho času považovaná za najkrajšiu tínedžerku. Počas uplynulého týžňa ju paparazzi nafotili v uliciach a pohľad na ňu teda nie je najlepší. 

Amanda sa netají tým, že by sa pred kamery rada vrátila. „Chcela by som sa objavovať na obrazovkách. Najskôr možno ako hosť v niektorých šou, ktoré rada sledujem,” vyjadrila sa v nedávnom rozhovore blondínka. Myslíte si, že sa jej podarí túto túžbu naplniť? 

Aktuálnu FOTO herečky Amandy Bynes nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu