Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pohľad na 80-ročnú herečku šokuje: Takto by vyzerala Barbie na staré kolená!

Jane Fonda svojím vzhľadom opäť prekvapila. Zobraziť galériu (7)
Jane Fonda svojím vzhľadom opäť prekvapila. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ktovie, kde sa inšpirovala? Hoci známa herečka Jane Fonda oslávi v decembri okrúhlu 80-tku, práci ani spoločenským udalostiam sa nevyhýba. Nechýbala ani na nedeľňajšom odovzdávaní cien Emmy Awards 2017, kde rozhodne zaujala. Oblečená v ružovej róbe, s mladistvým účesom a dokonalým mejkapom vyzerala skvele. Nám dokonca pripomenula bábiku Barbie.

Ako sme vás už informovali, nedeľný večer patril slávnostnému odovzdávaniu cien Emmy Awarrds 2017. Neboli to však len vyprsené dámy, kto na seba strhol pozornosť. Rozhodne zaujala aj nestarnúca Jane Fonda, ktorá čoskoro oslávi 80. narodeniny. 

Známa herečka si to na čerevný koberec namierila v róbe ružovej farby, ktorej strih prezrádzal, že je Jane stále v skvelej forme. Hlboký výstrih na chrbte zdobil náhrdelník so smaragdami a diamantmi, ktorého hodnota spoločne s náušnicami je podľa medializovaných infromácií zhruba 2,5 milióna amerických dolárov. 

Za zmienku stojí aj herečkina vizáž. Že ma Jane bezchybnú pleť s minimom vrások, prekvapí už málokoho. Príjemným šokom bol však bol jej účes, ktorý pozostával z ofiny a dlhého hustého chvosta. Predsa len, človek by takýto imidž čakal skôr u tých mladších dám. 

Jane Fonda nosieva takýto účes.
Zobraziť galériu (7)
Jane Fonda nosieva takýto účes.  (Zdroj: SITA)

Jane Fonda s účesom typickejším pre svoj vek.
Zobraziť galériu (7)
Jane Fonda s účesom typickejším pre svoj vek.  (Zdroj: SITA)

Jane Fonda prekvapila na odovzdávaní cien zmeneným účesom. Ten sa postaral o to, že v kombinácii s ružovými šatami vyzerala herečka ako staršia verzia bábiky Barbie.
Zobraziť galériu (7)
Jane Fonda prekvapila na odovzdávaní cien zmeneným účesom. Ten sa postaral o to, že v kombinácii s ružovými šatami vyzerala herečka ako staršia verzia bábiky Barbie.  (Zdroj: SITA)

Chrbát a uši herečky Jane Fonda zdobili takéto luxusné šperky.
Zobraziť galériu (7)
Chrbát a uši herečky Jane Fonda zdobili takéto luxusné šperky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jane FondaEmmy Awards 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu