Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna speváčka išla do kostola v... Och, a to farára neporazilo?!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (8)
Gwen Stefani (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neprehnala to?! Túto otázku si pri pohľade na fotku speváčky Gwen Stefani (47) položia asi viacerí. Paparazzi totiž nafotili známu blondínku cestou na nedeľnú omšu. Na tom by nebolo nič šokujúce. Pomerne prekvapivý je však outfit, v ktorom si to sexi blondínka do kostola namierila. Aha!

Gwen Stefani svojho času preslávilo účinkovanie vo formácii No Doubt, no slušný úspech zaznamenala aj ako sólová interpretka. Okrem hudby sa venuje tiež módnemu návhrárstvu, má za sebou pár hereckých skúseností a pôsobí aj ako koučka v televíznej šou The Voice. 

Atraktívna blondínka je zároveň trojnásobnou mamičkou, ktorá vychováva svoje deti v duchu katolíckej viery. Každú nedeľu ráno tak svojich troch synov vyoblieka a spoločne sa vyberú do kostola. 

Počas uplynulého víkendu jej pri príchode na omšu robili spoločnosť bulvárni fotografi. Tí sa určite potešili, keď zbadali, ako tam prišla speváčka "nahodená". Gwen totiž mala oblečené košeľové minišaty, spod ktorých jej vytŕčala čipka samodržiacich pančúch. Ktovie, či bol rovnako nadšený aj farár, keď to uvidel...

FOTO sexi outfitu, v ktorom si to Gwen Stefani namierila do kostola, nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Gwen Stefani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu