Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najodvážnejšie FOTO vplyvnej krásky: Veď ona je NAHÁ!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (9)
Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Oblečená, a preda ako nahá! V takomto duchu sa nesú fotografie najmladšej zo sestier Kardashianových - Kylie Jenner (20). Kráska, ktorá je pre mnohé tínedžerky vzorom, sa dala nahovoriť na pikantné fotenie pre V magazine. Hoci má na konte už viacero provokatívnych záberov, tieto možno smelo označiť za tie najodvážnejšie.

Nedávno sme vás na topkách informovali, že Kylie Jenner patrí medzi najlepšie zarábajúce celebrity na instagrame. Tam bežne zverejňuje aj momentky zo svojho súkromia, či zábery, na ktorých predvádza svoj sexepíl. 

V týchto dňoch potešila svojich priaznivcov ochutnávkou toho, čo nájdu v najnovšom vydaní V Magazinu. Pre ten pózovala oblečená v úplne priesvitných šatách, pod ktorými nemala spodnú bielizeň. Vďaka tomu zábery vyzerajú tak, akoby bola vlastne nahá. 

„Ide vlastne o moje prvé nahé fotenie. Stále zverejňujem sexi fotky, ale nikdy som na nich nebola nahá,” poznamenala v rozhovore Kylie. Tá zvládla pikantné fotenie ako ozajstná profesionálka. No čo je ona horšia, než jej staršie sestry?!

Ďalšie sexi FOTO Kylie Jenner nájdete v GALÉRII>>

Kylie Jenner síce pred objektívom pózovala oblečená, ale na záberoch vlastne vyzerá ako nahá.
Zobraziť galériu (9)
Kylie Jenner síce pred objektívom pózovala oblečená, ale na záberoch vlastne vyzerá ako nahá.  (Zdroj: Nick Knight pre V Magazine)

 

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu