Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca premena známeho speváka: Kedysi žral ako prasa, dnes...

Takto vyzeral Sam Smith kedysi. Zobraziť galériu (10)
Takto vyzeral Sam Smith kedysi. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Taký chudý asi nikdy nebol! Reč je o spevákovi menom Sam Smith (25), ktorý mal ešte v roku 2014 dvojitú bradu a desiatky kíl navyše. V rozhovoroch sa nikdy netajil tým, že aj v čase dospievania bol väčší, než jeho rovesníci. V poslednej dobe však prominentný tučko prešiel výraznou premenou. Pozrite sa, aký je dnes štíhly!

Je z neho iný človek! Slávny a talentovaný spevák Sam Smith už v mladosti vedel, čo znamená bojovať s nadbytočnými kilogramami. Nikdy sa tým netajil a pri pohľade na jeho bucľaté telo a dvojitú bradu to bolo aj každému jasné. 

Zhruba v apríli 2015 sa však známy Brit zaťal a s pomocou odborníkov začal chudnúť. Výsledky sa dostavili pomerne rýchlo. „Prestal som žrať ako prasa. To je to hlavné. A zároveň dosť náročné. Milujem jedlo a je to pre mňa už dlhoročný boj. Viem, že zrejme nikdy neskončí, ale tak snažím sa,” poznamenal o rok neskôr Sam, ktorý bol viditeľne štíhlejší.   

Všetko nasvedčuje tomu, že v uplynulých mesiacoch ešte čo-to schudol. Smith zavítal tento týždeň na párty, ktorú usporiadala spoločnosť Yves Saint Lauren a bol hotovou atrakciou. Štíhlym telom a odevom, ktorý na ňom priam viseli, totiž mnohých šokoval. 

Aktuálnu FOTO speváka Sama Smitha nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Sam Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu