Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Popová diva otrčila tučné stehná: Ach, Mariah, nemáš strach?!

Mariah Carey Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey (Zdroj: Instagram)

LAS VEGAS - Zázrak, že ju udržali! Mariah Carey (47) priam zbožňuje vyzývavé a trblietavé outfity, v ktorých sa cíti ako kráľovná. Tento pocit rada umocňuje choreografiami, v rámci ktorých ju tanečníci musia často nosiť na rukách. Pri pohľade na aktuálne fotky si však mnohí pomyslia, že svalnáčom ani niet čo závidieť. Pri zdvíhaní speváčkinho macatého tela sa určite dosť zapotia a koledujú si aj o zranenia.

Mariah Carey patrí posledné roky skôr k bacuľkám, než medzi vychrtliny. Na tom by nebolo nič zlé. Viacerí sa však zhodujú, že je trápne, keď na sociálnych sieťach zverejňuje staršie zábery, či graficky upravené fotky, ktoré sa často líšia od reality. 

Speváčka býva kritizovaná tiež za to, že pri výbere outfitov neberie príliš do úvahy svoje proporcie a vek. Bežné su pre ňu hlboké výstrihy, kratučké mini, či dokonca body, ktoré celkom odhaľujú jej nie príliš ukážkové stehná. 

Takéto kúsky zvolila plavovláska aj na svoje tohtotýždňové vystúpenie v Las Vegas. Fanúšikom sa predviedla vo viacerých kreáciách, ktoré jej kyprej postave vôbec nelichotili. 

FOTKU Mariah Carey v úspornom outfite nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu