Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozvod a nová milenka: Batmanovi zohrieva posteľ táto žena!

Ben Affleck Zobraziť galériu (6)
Ben Affleck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už má za ňu náhradu! Hoci sa Ben Affleck (44) a Jennifer Garner (45) usilovali svoje manželstvo zachrániť, snaha bola márna. Podľa medializovaných informácií, má jeden z filmových predstaviteľov Batmana blízko k producentke šou Saturday Night Live - Lindsay Shookus. Pozrite sa, ako vyzerá žena, ktorá ulovila známeho herca!

Ben Affleck a Jennifer Garner tvorili zhruba jedenásť rokov sympatický pár a ich lásku obdivovali mnohí. Z ich manželstva vzišli tri ratolesti. V roku 2015 však hollywoodsky párik šokoval verejnosť, keď oznámil svoj rozchod. Dvojica sa usilovala najmä kvôli deťom krízu prekonať. No nepodarilo sa. V apríli tohto roka oficiálne podali žiadosť o rozvod. A hoci láska z ich vzťahu vyprchala, herci kvôli svojím deťom spolu dobre vychádzajú.  

Popri rodine sa však Ben stíha venovať aj novej milenke. Podľa E! News sa po jeho boku stále viac objavuje istá Lindsay Shookus - producentka obľúbenej šou Saturday Night Live. Hrdličky si viackrát vyšli na rande v Londýne, no paparazzi ich nafotili aj v Los Angeles a blondínku tiež vo chvíli, keď odchádzala z hercovho domu.

„Ich vzťah je ešte len v začiatkoch. Ale určite to bude niečo vážnejšie, než len letný flirt. Idú na to postupne a pomaličky. Rozumejú si, zabávajú sa spolu a starajú sa jeden o druhého,” uviedol pre E! News zdroj z okolia dvojice. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa nová láska pripletie do života aj sympatickej Jennifer. 

Jennifer Garner a Ben Affleck tvorili sympatický pár.
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner a Ben Affleck tvorili sympatický pár.  (Zdroj: SITA)

Lindsay Shookus je novou milenkou Bena Afflecka. Po prevalení tejto informácie si musí začať zvykať na to, že pozornosti paparazzov neujde.
Zobraziť galériu (6)
Lindsay Shookus je novou milenkou Bena Afflecka. Po prevalení tejto informácie si musí začať zvykať na to, že pozornosti paparazzov neujde.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu