Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantný moment seriálovej mrchy: Paparazzi mali čo robiť!

Shay Mitchell nepatrí medzi hanblivky. Zobraziť galériu (8)
Shay Mitchell nepatrí medzi hanblivky. (Zdroj: Instagram)

MYKONOS - Medzi naháčmi! Herečka Shay Mitchell (30) sa najviac zviditeľnila účinkovaním v seriáli Roztomilé mrchy. Najnovšie by sa mala objaviť aj v horore s názvom Cadaver. Sexi tmavovláska si však v týchto dňoch vyrazila za oddychom. Na obľúbenom gréckom ostrove však neušla pozornosti paparazzov. Tí ju nafotili na nudapláži, kde pobehovala hore bez.

Vyzerá to tak, že grécky ostrov Mykonos je medzi celebritami obľúbenou dovolenkovou destináciou. Okrem speváčky Nicole Scherzinger tam dovolenkuje aj herečka Shay Mitchell, známa zo seriálu Roztomilé mrchy. Tá celému svetu ukázala, že rozhodne nepatrí medzi hanblivky. 

Tmavovláska spoločne s kamarátkou zavítala medzi naháčov. Paparazzi ju najskôr nafotili v bikinách, no netrvalo dlho a sexica odhodila vrchný diel bikín. Svoje prsia tak bez ostychu vystavila slnečným lúčom.   

Shay v nedávnom rozhovore prezradila, že si svoju figúru poctivo stráži. Pomáha jej najmä pravidelný pohyb. „Musíte robiť to, čo vás baví. Inak to nefunguje. Mám rada box a tanec. Človek sa pri tom zabaví a zároveň spáli kalórie,” prezradila seriálová mrška.  

FOTO Shay Mitchell z nudapláže nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Shay MitchellRoztomilé mrchy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu