Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá herečka odhodila šaty: Holé prsia a veľké bruško!

Sasha Pieterse Zobraziť galériu (6)
Sasha Pieterse (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Herečka Saha Pieterse (24), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Roztomilé mrchy, sa momentálne pripravuje na najkrajšiu rolu svojho života. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko. S fanúšikmi sa v týchto dňoch podelila o zaujímavú momentku, na ktorej hrdo predvádza svoje zaoblené krivky.

Sasha Pieterse stála pred kamerami už od útleho detstva. Účinkovala v rôznych reklamách a v seriáli Family Affair. Neskôr to boli epizódne postavy v obľúbenych seriáloch. Napríklad CSI Miami, Dr. House, Bez stopy. Najviac popularity jej prinieslo pôsobenie v počine Roztomilé mrchy.

Blondínka má na instagrame viac ako 10 miliónov followerov, s ktorými sa ochotne delí aj o svoje súkromie. Nechybali zábery z krásnej romantickej svadby, ktorá sa konala v máji 2018. S manželom Hudsonom tvoria pár dlhé roky a starajú sa o dvoch štvornohých chlpáčov.

Už čoskoro sa však dvojici narodí ich prvé dieťatko. Termín pôrodu je naplánovaný na október a Sasha zverejňuje na instagrame aj fotky svojho rastúceho bruška. V týchto dňoch tam napríklad dala fotku, na ktorej pózuje oblečená len v krajkovaných nohavičkách a holé prsia si kryje rukami.

„Materstvo je oficiálne moja najobľúbenejšia rola. V priebehu tohto obdobia, ktoré mení môj život, si uvedomujem silu žien a s radosťou sledujem, ako sa moje telo mení,” povedala na margo tehotenstva Sasha.

Sasha Pieterse zverejnila na instagrame takýto zaujímavý záber.
Zobraziť galériu (6)
Sasha Pieterse zverejnila na instagrame takýto zaujímavý záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sasha Pieterse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu