Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z tejto ženy je Brad Pitt úplne paf: Aha, veď tá je ako Angelina!

Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt (Zdroj: FB/Kandire.bo)

LOS ANGELES - Bláznivo zamilovaný! Takéto slová sa najnovšie používajú v súvislosti s fešáčikom Bradom Pittom (54). Ten sa podľa posledných informácií zahľadel do krásnej architektky, dijaznérky a profesorky Neri Oxman (42). Na rodáčku z Izraela už poľujú paparazzi. Pozrite sa, ako vyzerá žena, ktorá sexi hercovi totálne pomotala hlavu!

Od chvíle, ako sa verejnosť dozvedela o krachu navonok ideálneho manželstva Brada Pitta a Angeliny Jolie, sa médiá zaujímali, ktorej žene sa podarí fešného herca uloviť. Jeho meno bolo spájané s viacerými slávnymi, či nie príliš známymi kráskami. 

Podľa najnovších informácií má byť Brad zamilovaný do profesorky Neri Oxman, s ktorou sa údajne stretávajú pol roka. Podľa tvrdení zdroja magazínu Us Weekly sexi herec navštevuje svoju novú lásku u nej doma a dokonca tam prespáva. 

Paparazzi ich ešte spolu nenafotili. Pred pár dňami sa im ale podarilo zvečniť šarmantnú profesorku. Pri pohľade na Neri si viacerí všimnú, že Brad nie je to jediné, čo ich spája. Obe dámy očividne v šatníku preferujú čiernu farbu a pohodlné kúsky oblečenia. A my dodávame, že obe sú aj rovnako krásne. Nuž, Brad si vždy vedel dobre vybrať...

FOTO Neri Oxman nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Brad PittNeri Oxman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu