Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Stiflerova mama po 20 rokoch: Ľudia šalejú! Stále je to poriadna samica

Jennifer Coolidge sa do pamäte mnohých vryla ako Stiflerova mama. Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge sa do pamäte mnohých vryla ako Stiflerova mama. (Zdroj: Universal pictures)

LONDÝN - Ešte nepatrí do starého železa! Ubehlo 20 rokov od chvíle, keď mal premiéru počin Prci, prci, prcičky. Nezabudnuteľnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Coolidge (57), ktorá si zahrala zvodnú Stiflerovu mamu. Herečka v týchto dňoch zavítala medzi fanúšikov a mnohí boli pri pohľade na ňu nadšení.

Jennifer Coolidge netreba príliš predstavovať. Na konte má napríklad účinkovanie v počine Pravá blondínka, zahrala si aj v sitkome 2 baby na mizine. Mnohí si ju však spájajú najmä s komédiou Prci, prci, prcičky. V nej stvárnila zvodnú zrelú ženu, ktorá sa zblížila so synovým spolužiakom. 

Od nakrúcania obľúbeného filmu ubehlo 20 rokov. Pri tej príležitosti sa začiatkom týždňa konala v londýnskom obchode American Pie akcia, v rámci ktorej sa mohli fanúšikovia so slávnou blondínkou pozdraviť, či odfotiť. 

A záujem o Stiflerovu mamu bol celkom slušný. Jennifer zavítala medzi fanúšikov nahodená v šatách so zvieracou potlačou. Tie z nej spravili hotovú šelmu. Herečka je stále verná svojmu imidžu a s pribúdajúcimi rokmi bojuje za pomoci rôznych skrášľujúcich procedúr a zákrokov. 

Fotkami z akcie sa blondínka pochválila aj na instagrame. Tam ju priaznivci zahrnuli komplimentami. „Kráľovná! Legenda! Ani roky ti neubrali na šarme,” znejú vybrané z nich. Ktovie, čo by na Stiflerovu mamu dnes povedal jeho spolužiak Finch...

 

Jennifer Coolidge zavítala medzi fanúšikov a vyzerala skvele.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge zavítala medzi fanúšikov a vyzerala skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jennifer Coolidge je aj po rokoch takáto sexi šelma.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge je aj po rokoch takáto sexi šelma.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer Coolidge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu