Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aj stará Kardashianka rada provokuje: Na večeri otŕčala podprsenku!

Kris Jenner Zobraziť galériu (6)
Kris Jenner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nezaostáva! Ženy z rodu Kardashianovcov sú vždy rady stredobodom pozornosti. Tú si často vynucujú napríklad nahotou, či odvážnym outfitmi. Poriadne provokatívny kúsok vyvetrala pred pár dňami aj hlava klanu - mama Kris Jenner. Tá síce má 61 rokov a je už viacnásobnou babičkou, no nebráni jej to v tom, aby provokovala.

Okrem toho, že majú Kardashianky množstvo fanúšikov, samozrejmosťou sú pre ne aj všadeprítomní paparazzi, ktorých majú bežne v pätách. Občas z nich síce nie sú nadšení, ale vo väčšine prípadov sa im spokojne usmievajú do objektívov. 

Úsmev nechýbal na tvári ani mame celebritných krások - Kris Jenner. Tá si nedávno vyšla na večeru spoločne s manželkou Willa Smitha - Jadou. Oblečená bola v priesvitnej blúzke, ktorá odhaľovala celú jej podprsenku. Na takýto kúsok by si zrejme trúfla máloktorá brunetkina rovesníčka, no v prípade tejto šesťdesiatničky nejde o nič výnimočné. 

V týchto dňoch sa v médiách rieši aj vojna medzi Kris a jej bývalým manželom Bruceom Jennerom, dnes známym ako Caitlyn. Tá vo svojej knihe uvádza, že ho brunetka počas manželstva ponižovala a neustále od neho chcela peniaze. Kris momentálne zozhrieva posteľ o 18 rokov mladší milenec Corey Gamble. 

Kris Jenner si aj ako 61-ročná pokojne oblečie takýto priesvitný top.
Zobraziť galériu (6)
Kris Jenner si aj ako 61-ročná pokojne oblečie takýto priesvitný top.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kris JennerKardashiansKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu