Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Koniec extravagantným úletom? Miley Cyrus chce byť mamou!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus

LOS ANGELES - Miley Cyrus a Liam Hemsworth sú tak zamilovaní ako nikdy predtým! Čerstvé tvrdenia tiež naznačujú, že si už v priebehu tohto roka plánujú založiť rodinu. Žeby sa divoká speváčka rozhodla konečne usadiť?

Hollywoodska dvojica sa roky schádzala a rozchádzala. Ich vzťah však nabral rýchlejší spád po tom, čo sa na konci roku 2015 dali opätovne dokopy. O tom, že sú v súčasnosti šťastní ako nikdy predtým, svedčia aj fotky, ktoré Miley pravidelne uverejňuje na svojom Instagrame.

Podľa britského DailyMail medzi nimi nedávno prebehla aj vážna konverzácia o založení rodiny. Pri siedmich deťoch Liamových bratov sa to dalo aj čakať. Zdroj blízky páru vraj tieto domnienky potvrdil: „Miley aj Liam sú v takom štádiu, že ak by bola speváčka tehotná, bolo by to skvelé. V poriadku však bude aj to, ak by neotehotnela.“

Po tom, ako Cyrus pomáhala deťom na Haiti, berie v úvahu predovšetkým adopciu. Nechala sa počuť, že by ich najradšej adoptovala všetky. Podľa DailyMail zdroj potvrdil, že neodmieta ani úlohu biologickej matky. Veď práve kvôli tomu zmenila svoje nezdravé návyky.

Zasnúbenie dvojice ale odsúdil Liamov brat, herec Chris Hemsworth, podľa ktorého Miley pre brata nie je dobrým materiálom na svadbu. Ktovie, čo ochranársky brat povie na plánovanie rodiny...

Koniec extravagantným úletom? Miley
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu