Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nedávno sa pretŕčala nahá, dnes... Och, v čom sa tá hviezda kúpe!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan

PHUKET - Rozhodne zaujala! Kedysi problémová herečka Lindsay Lohan (30) začiatkom roka prekvapila verejnosť tým, že chce konvertovať na islam. Jej najnovšie fotky pôsobia dojmom, akoby moslimskú vieru nebrala na ľahkú váhu. Po pláži totiž pobehovala zahalená od hlavy po päty v burkinách. Znamená to, že na nej už sexi bikiny nikdy neuvidíme?!

O čo jej ide? Túto otázku si pri pohľade na sériu fotiek herečky Lindsay Lohan kladú zrejme mnohí. Ryšavka sa totiž momentálne nachádza na dovolenke v Thajsku, kde fotografom pózovala v nezvyčajnom kúpacom odeve - burkinách. Zahalená od hlavy po päty pobehovala po pláži a takto oblečená sa vrhla aj do vĺn. 

V prípade herečky, ktorá sa vždy rada pretŕčala v úsporných bikinách a nemala problém pózovať takmer nahá, ide o poriadne prekvapenie. Lindsay už ale v minulosti dala najavo, že má blízko k islamu. „Korán mi otvoril dvere, aby som mohla prežívať svoje duchovno a nájsť pravý zmysel. Toto je to, čím som,” vyjadrila sa herečka, ktorá plánuje skončiť so šoubiznisom a chce sa venovať dobrovoľníctvu a pomáhať utečencom. „Som veľmi nadšená z tejto novej kapitoly môjho života,” dodala.    

Všetko ale nasvedčuje tomu, že pózovanie v burkinách využila k tomu, aby sa o nej zase trošku hovorilo a aby zviditeľnila túto vieru. Deň na to už totiž po pláži pobehovala v klasických plavkách. Žeby sa chcela len trošku opáliť?

Lindsay Lohan sa v minulosti rada pretŕčala v sexi bikinách a plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan sa v minulosti rada pretŕčala v sexi bikinách a plavkách.  (Zdroj: Instagram)

Lindsay Lohan najnovšie pózovala fotografom oblečená v burkinách.
Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan najnovšie pózovala fotografom oblečená v burkinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu