Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Problémová herečka plánuje nový život: Fakt vydrží bez škandálov?!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (5)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Žeby sa škandálmi obklopená hviezdička vydala na lepšiu cestu? Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan sa v rámci nového roka rozhodla pre zmenu. Začala čistkou účtov na sociálnych sieťach. Čo bude nasledovať ďalej?

Okolo Lindsay sa neustále točia samé problémy – problémy s drogami, alkoholom, odvykačka, krádež či odhaľovanie sa. Akoby bol škandál jej druhým menom. S novým rokom sa však rozhodla zmeniť. Lohan si vyčistila všetky účty na sociálnych médiách, aby aj pomocou toho začala novú kapitolu svojho života. Problémová herečka prestala fungovať na Instagrame, Twitteri aj iných sieťach krátko po tom, čo zverejnila vlastnú báseň o vojnových sýrskych utečencoch.

Lindsay je vraj v súčasnosti v stave obnovy a veľmi sa teší, čo jej nový rok prinesie. Herečkin manažér Scott Carlsen to potvrdil pre MailOnline: „V Lohaninom tíme sme všetci extrémne šťastní.“ Rovnako ako v dobrovoľníctve v Turecku, vytvorení produkčnej spoločnosti v Dubaji, tak Lindsay vyjadrila aj túžbu podieľať sa na pokračovaní filmu Protivné baby. Ktovie, ako jej to dlho vydrží... 

Viac o téme: Lidsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu