Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pocta hodná popovej legendy: Mariah Carey si kamaráta pripomenula pred celým svetom

Mariah Carey Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Mariah Carey si počas svojho piatkového koncertu v Dubaji v Spojených arabských emirátoch uctila zosnulého anglického speváka Georgea Michaela, ktorý zomrel vlani 25. decembra vo veku 53 rokov.

Carey zaspievala v Dubaji coververziu Michaelovej skladby One More Try z albumu Faith (1987). "Vždy som milovala túto pieseň a vždy som milovala jeho. Bol to úžasný človek," povedala publiku speváčka, ktorá neskôr na sociálnej sieti Facebook zverejnila video zachytávajúce, ako spieva spomínanú skladbu. "George Michael, chýbaš nám," napísala k popisu videa.

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový, eponymný album vydala v roku 1990, pričom v máji 2014 uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, desať American Music Awards či päť cien Grammy. Zahrala si napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Tennessee (2008), Precious (2009) alebo Komorník (2013). V roku 2002 sa tiež predstavila v jednej epizóde seriálu Ally McBealová (1997 - 2002) a vlani zase v jednej časti projektu Empire (2015).

Viac o téme: George MichaelMariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu