Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké nešťastie na koncerte 50 centa: Raper udrel fanúšičku... Skončila na pódiu!

50 Cent Zobraziť galériu (5)
50 Cent (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký rapper a herec 50 Cent na koncerte udrel fanúšičku, ktorá ho stiahla z pódia. Incident sa stal v sobotu počas interpretovho vystúpenia s hip-hopovou formáciou The Lox v Baltimore.

Rodák z New Yorku sa naklonil k publiku a chcel si s priaznivcami potriasť rukou, keď ho spomínaná žena chytila a potiahla. Rapper ju pri páde udrel, ale následne ju vyzval, aby sa pridala k vystupujúcim na pódiu. Na záberoch z videozáznamu z koncertu, ktorý získal portál TMZ, fanúšičku vidieť ako tancuje v pozadí. 

50 Cent, vlastným menom Curtis James Jackson III., pôsobí na hudobnej scéne od roku 1997. Jeho prvým albumom mal byť Power Of The Dollar. Po jeho dokončení sa však rapper stal terčom streľby, pre ktorú s ním predstavitelia Columbia Records zrušili zmluvu a nahrávka nikdy oficiálne nevyšla. V roku 2002 vydal kompiláciu Guess Who's Back?, ktorá obsahovala aj niektoré skladby z nevydaného debutu. Kompilácia sa dostala do rúk Eminema, vďaka ktorému získal 50 Cent zmluvu s Interscope Records.

V roku 2003 vydal svoj oficiálny debut Get Rich Or Die Tryin', ktorý mu zabezpečil celosvetovú popularitu. Nasledovali albumy The Massacre (2005), Curtis (2007), Before I Self Destruct (2009) a Animal Ambition (2014). Je tiež členom skupiny G-Unit, s ktorou vydal zatiaľ dva albumy. Ako herec sa predstavil napríklad v snímkach Zbohatni alebo zdochni (2005), Oprávnené vraždy (2008), Policajná mafia (2012), Frajeri vo Vegas (2013) a Bojovník (2015) či v seriáli Power (2014). 

Viac o téme: 50 cent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu