Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi tučko, dnes štramák: Čarovná premena protivného Dudleyho z Harryho Pottera!

Harryho Mellinga, ktorý sa zviditeľnil ako tučko Dudley, by dnes na ulici mnohí nespoznal Zobraziť galériu (5)
Harryho Mellinga, ktorý sa zviditeľnil ako tučko Dudley, by dnes na ulici mnohí nespoznal

LONDÝN - Spoznali by ste ho?! Od nakrúcania prvého dielu obľúbeného Harryho Pottera ubehlo už zhruba 14 rokov. Príležitosť zahrať si pred kamerami vtedy dostal aj Harry Melling (26), ktorý stvárnil protivného tučka Dudleyho. Dnes je z detského herca dospelý sympaťák a kilá navyše sú pre neho už neznámy pojem.

Ten čas ale rýchlo letí! Keď sa povie Harry Potter, hádam každý si vybaví príbehy o čarodejníckom učňovi, ktoré zaznamenali mimoriadny úspech. Účinkovaním v počine sa zviditeľnilo viacero detských hercov, na čele s Danielom Radcliffom. V priebehu rokov však malé hviezdy vyrástli a dnes vyzerajú úplne inak než si ich pamätáme. 


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdy z Harryho Pottera kedysi a dnes: Ženy skrásneli, muži... Presvedčte sa sami!


V súvislosti s tým narobil nedávno celkom slušný rozruch herec Matthew Lewis, ktorý stvárnil hanblivého ťuťmáka Nevilla. Dnes sa totiž pýši vypracovaným telom, mužnou tvárou a o záujem opačného pohlavia určite nemá núdzu. 


Pozrite si tiež: Wau, to je premena! Z filmového ťuťmáka sú ženy namäkko, takto dnes vyzerá


Matthew však nie je jediným potterovským hercom, z ktorého sa vykľul takýto fešák. Celkom sympatický mladík vyrástol aj z Harryho Mellinga, ktorý stvárnil protivného a tučného Dudleyho. Umelec sa pred pár dňami pochválil na twitteri aktuálnym záberom a ako vidno, nadbytočné kilogramy dnes už riešiť nemusí. 

Keď som dostal úlohu, bol som nadšený. Neuuvedomoval som si, že to bolo  preto, lebo som tučný a škaredý,” zaspomínal si v rozhvore pre Telegraph Harry, ktorému sa podarilo čo-to zhodiť už aj počas nakrúcania. S pribúdajúcimi rokmi je však jeho premena ešte výraznejšia. „Konečne sa môžem zbaviť nálepky detského herca a tučka. Nikto ma už nevníma ako Dudleyho, takže smiem odśtartovať novú kariéru,” vyjadril sa v inom rozhovore Melling. Na konte má ešte účinkovanie v seriáli Merlin, či v komédii Joe Mistry. 

Viac o téme: Harry PotterHarry MellingDudley Dursley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu