Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Netradičný trest pre opitých vodičov: Polícia ich chcela trápiť Justinom Bieberom!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber (Zdroj: SITA/AP)

WYOMING - Polícia z mesta Wyoming v americkom štáte Minnesota chcela vodičom, ktorých by v nedeľu pristihla pod vplyvom alkoholu, za trest púšťať reklamu s kanadským spevákom Justinom Bieberom. O svojich plánoch informovali strážcovia zákona prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Policajti sa pre použitie netradičnej formy trestu rozhodli pri príležitosti 51. Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), v rámci ktorého spomínanú reklamu vysielali. V spomínanom spote pre mobilného operátora opisuje 22-ročný interpret oblečený v smokingu viaceré druhy víťazného tanca. V závere pritom viacero z týchto pohybov aj sám predvedie. 

Púšťanie reklamy s Justinom Bieberom nie je prvý prípad, keď sa polícia rozhodla trestať ľudí porušujúcich zákon nejakým celebritným počinom. Vlani v novembri napríklad kanadská polícia z mesta Kensington v provincii Ostrov princa Eduarda prostredníctvom sociálnych sietí oznámila, že vodičom pod vplyvom alkoholu budú cestou do väzenia púšťať skladby z albumu Silver Side Up (2001) rockovej kapely Nickelback. 

Viac o téme: Polícia Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu