Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Promi cica v zarezaných legínach: Tvár schovávala, ONÚ ukázala!

Kylie Jenner si tvár schovávala, obrysy jej intímnych partií videli všetci. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner si tvár schovávala, obrysy jej intímnych partií videli všetci. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ups! Kylie Jenner (19) je jednou z klanu Kardashianovcov, a tak je cekom bežné, že má paparazzov v pätách. Keď je dokonale nastajlovaná, tak ju ich prítomnosť teší. Iné to však je počas všedného dňa. Dokazujú to nedávne zábery, ktoré bulvárni fotografi urobili. Tmavovláska na nich skrýva svoju nenalíčenú tvár. Kylie, tam sa ti aj tak nikto nepozerá...

Kylie Jenner sa na sociálnych sieťach chváli sexi fotkami, na ktorých vyzerá bezchybne. Pomáha si líčením, dráživými outfitmi a retušou. Nečudo, že keď sa ukáže bez príkras, vyzerá ako iná žena.

Aj napriek tomu ju paparazzi v uliciach pred pár dňami spoznali. Svoj podiel má na tom fakt, že vedľa nej vykračoval milenec, raper Tyga. Keď Kylie zbadala, že ju fotia, bielu šiltovku si stiahla nižšie do tváre a kryla si ju rukou.

Oveľa zaujímavejší pohľad sa okoloidúcim naskytol o pár centimetrov nižšie. Najmladšia zo sestier Kardashianových mala oblečené eleastické legíny, ktoré sa jej zarezali tak, že zvýraznili jej intímne partie. Nuž Kylie, je rodená provokatérka....      

Kylie Jenner si skrývala nenalíčenú tvár. Každému však aj tak padne pohľad na jej intímne partie.
Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner si skrývala nenalíčenú tvár. Každému však aj tak padne pohľad na jej intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu