Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rajcovné narodeniny promi cicušky: Prsia v hlavnej úlohe!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Darček dala ona im! Kylie Jenner, najmladšia zo slávnych sestier Kardashian, oslávila v týchto dňoch 20. narodeniny. Keďže má táto sexica množstvo fanúšikov, jej profily na sociálnych sieťach sú plné blahoželaní. Tmavovláska sa gratulantom rozhodla poďakovať originálnym spôsobom - svojimi sexi fotkami.

Bujné prsia Kylie Jenner sú často diskutovanou témou. Hviezdička reality šou rada popiera, že za ne vďačí plastickým chirurgom a prezentuje ich ako dielo prírody. Tak, či onak, ochotne ich pretŕča pri každej príležitosti. 

Inak tomu nebolo ani počas uplynulého týždňa, keď Kardashianovský klan vo veľkom oslavoval jej 20. narodeniny. Kylie sa fotkami z párty príliš nechválila. Za to vo veľkom zverejňovala momentky, na ktorých predvádza svoje krivky v úsporných bikinách a spodnej bielizni.  

Jej fanúšikovia sa však nesťažujú. „Ach, Kylie, ty vieš, ako človeku spríjemniť deň,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. A nimi nešetria nielen chlapi, ale aj ženy. „Si pre mňa veľkou inšpiráciou,” vyjadrila svoj obdiv k sexi dvadsiatničke istá slečna. Ako sa mladá oslávenkyňa páči vám?  

Viac sexi FOTO oslávenkyne Kylie Jenner nájdete v GALÉRII>>

Kylie Jenner sa rada pochváli svojimi bujnými prednosťami.
Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner sa rada pochváli svojimi bujnými prednosťami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu