Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúca FOTO najsexi Poľky: Stačí sekunda, budete sa červenať!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (7)
Joanna Krupa (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako nahá! Joanna Krupa (37) už hádam miliónkrát potvrdila, že slovo ostych v jej slovníku nemá miesto. A hoci modelkini fanúšikovia i celý svet už videli takmer každý milimeter jej tela, ona s odhaľovaním sa nemieni prestať. Aj v uplynulých dňoch zverejnila na internete fotku, ktorá v prvej sekunde šokovala hádam každého.

Nestresujte! Aj takýmito slovami sa Joanna Krupa prihovorila priaznivcom, keď na instagrame zverejnila pomerne škandalózny záber. Pred zrkadlom pózuje s holými prsiami a v "neviditeľných" gaťkách. Tak sme ich nazvali preto, lebo pri prvom pohľade navodzujú dojem, akoby bola sexica z Poľska celkom nahá. 

Hriešne zvodná Joanna si veľmi dobre uvedomuje, aké sú sociálne siete v súčasnosti populárne. Aj preto s fanúšikmi pravidelne komunikuje a zverejňuje fotky pracovného charakteru, či intímne zábery, ktoré pošteklia fantáziu každého chlapa. A komentáre si často neodpustia ani mnohé ženy. 

Joanna Krupa zverejnila na internete fotku, na ktorej vyzerá ako nahá. V skutočnosti má na sebe nohavičky telovej farby.
Zobraziť galériu (7)
Joanna Krupa zverejnila na internete fotku, na ktorej vyzerá ako nahá. V skutočnosti má na sebe nohavičky telovej farby.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu