Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najotrasnejší hrudník šoubiznisu: Preboha! A ona si dá výstrih po pupok...

Victoria Hervey Zobraziť galériu (6)
Victoria Hervey (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pohľad na zaplakanie! Victoria Hervey (40) sa rada chváli tým, že jej v žilách koluje modrá krv. Kedysi sa živila ako modelka a na konte má tiež účinkovanie v rôznych televíznych projektoch. Slávychtivá plavovláska rada chodí do spoločnosti. Za svoje outfity však málokedy dostane pochvalu. Naposledy pózovala na červenom koberci v bielom overale, ktorý odhaľoval jej desivý hrudník.

Príroda k Lady Victorii Hervey nebola veľmi štedrá. A hoci je už nielen medzi celebritami bežné dopomôcť si k bujnému dekoltu plastickou chirurgiou, blondínka túto možnosť odmieta. Niekomu môže byť jej prístup sympatický. Britská aristokratka však stále viac čelí kritike, kvôli outfitom, v ktorých chodí oblečená do spoločnosti.   

Na párty, ktorá sa konala pri príležitosti vyhlásenia nominácií cien BAFTA, zavítala Victoria v bielom overale. Ten zvýraznil jej štíhlu postavičku. Hlboký výstrih siahajúci po pupok však odhalil aj kostnatý hrudník. Nemyslíte si, že lady by to viac svedčalo v menej provokatívnom kúsku?!

Lady Victoria Hervey rada ukazuje svoj hruník, ktorý možno pokojne označiť za najškaredší v šoubiznise.
Zobraziť galériu (6)
Lady Victoria Hervey rada ukazuje svoj hruník, ktorý možno pokojne označiť za najškaredší v šoubiznise.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Victoria Hervey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu