Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna Bond girl prekvapila outfitom: Tak toto ste ešte nevideli!

Olga Kurylenko Zobraziť galériu (6)
Olga Kurylenko (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Výstrihy po pupok, odhalený chrbát, či vysoký rázporok predvádza na červenom koberci už kde-kto. Zrejme aj preto si modelka a herečka Olga Kurylenko (37) povedala, že skúsi zaujať niečím iným. Na spoločenské podujatie, ktoré sa konalo v rámci parížskeho týždňa módy, prišla oblečená v dosť nezvyčajnej kreácii. Vy ste už niečo také videli?!

Olge Kurylenko sa brány do sveta šoubiznisu otvorili, keď mala sladkých 16 rokov a podpísala zmluvu s istou modelingovou agentúrou. Jej kariéra sa slušne rozbehla. Pózovala pre prestížne magazíny, stala sa tvárou zvučných značiek a účinkovaním v klipe speváka Seala k skladbe Love´s Divine si vyskúšala aj hereckú profesiu. Tá sa jej zapáčila natoľko, že má dnes na konte účinkovanie vo viacerých filmoch, vrátane bondovky Quantum of Solace z roku 2008.

Atraktívna brunetka má k móde stále pozitívny vzťah. Potvrdila to aj svojou účasťou na týždni módy v Paríži. Na jedno z podujatí prišla Olga oblečená v originálnom overale, ktorý bol v oblasti hrudníka dosť netradičný. V oblastí pŕs mal totiž dva otvory v tvare trojuholníka. Prítomní fotografi síce striehli, či sa známej kráske neprihodí pikantný trapas, no Kurylenko sa spokojne usmievala a neukázala ani o milimeter viac, než mala v pláne. 

Olga Kurylenko pútala pozornosť nezvyčajným outfitom. Na prsiach mala takéto trojuholníkové otvory.
Zobraziť galériu (6)
Olga Kurylenko pútala pozornosť nezvyčajným outfitom. Na prsiach mala takéto trojuholníkové otvory.  (Zdroj: profimedia.sk)

Olga Kurylenko pútala pozornosť zaujímavo strihaným overalom.
Zobraziť galériu (6)
Olga Kurylenko pútala pozornosť zaujímavo strihaným overalom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Olga Kurylenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu