Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka vyvenčila muža: Vyzerá ako vlasatý obor!

Lisa Bonet Zobraziť galériu (9)
Lisa Bonet (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ten je ale obrovský! Lisa Bonet (49) je neodmysliteľne spätá s obľúbeným sitkomom Show Billa Cosbyho, v ktorom účinkovala. Svetu je známa tiež ako bývala manželka speváka Lennyho Kravitza (52). Už zhruba sedem rokov však jej srdce patrí Jasonovi Momoa (37). Prominentní manželia sa pred pár dňami vybrali do spoločnosti a boli neprehliadnuteľní. Čuduje sa niekto?!

Jednou z filmových noviniek tohto roka je aj počin s názvom Live By Night, ktorý mal pred pár dňami slávnostnú premiéru. Tej sa zúčastnili aj herečka Lisa Bonet a jej manžel Jason Momoa. Brunetka, známa najmä ako predstaviteľka Denise Huxtable zo seriálu Show Billa Cosbyho, si obliekla kabát s výraznou zvieracou potlačou.

Väčšiu pozornosť si ale aj tak uchmatol jej manžel Jason, ktorý je priam obrovský. Súčasťou jeho imidžu sú aj dlhé vlasy a hustá brada. Vďaka tomu je herec zjav, ktorý sa často nevidí.

Lisa a Jason sa zoznámili cez spoločných kamarátov. Majú spolu dcérku a syna. Urastený herec výborne vychádza aj so ženinou dcérou Zoe, ktorú má Lisa s exmanželom, spevákom Lenny Kravitzom.    

„Je to skvelé, že moji rodičia majú dobrý vzťah. Sú si stale veľmi blizki a majú pre seba dostatok lásky. Je to krásne,” pochválila sa v rozhovore pre Ocean Drive Magazine Zoe. Tiež dodala, že jej otec Lenny má rád jej malých súrodencov. Nuž, to sa často nevidí.   

Lisa Bonet a Jason Momoa boli na premiére neprehliadnuteľní.
Zobraziť galériu (9)
Lisa Bonet a Jason Momoa boli na premiére neprehliadnuteľní.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jason MomoaLisa Bonet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu