Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec po rokoch na výslní: Kajá sa... Urobil som trápne chyby!

Ben Affleck Zobraziť galériu (7)
Ben Affleck (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký herec Ben Affleck urobil v dôsledku slávy veľa chýb. Štyridsaťštyriročný rodák z Berkeley v Kalifornii to vyhlásil v rozhovore pre britský The Observer.

"Vždy som mal jasnú predstavu o mojich hodnotách a smerovaní. Potom však prišla sláva a všetko sa otočilo a niekoľko rokov som sa poflakoval. Keď ste dvadsiatnik, robíte aj veľa chýb, z ktorých sa potom učíte. Ja som ich nerobil v súkromí, ale na verejnosti. Boli to skôr trápne chyby," vyjadril sa herec. 

Otec troch detí tiež prezradil, že ho zmenilo rodičovstvo. "Myslím, že keď sa stanete otcom, vidíte svet úplne inak a je to dobre. Snažím sa moje deti chrániť najlepšie, ako dokážem," dodal Affleck, ktorý má dve dcéry a syna s manželkou, herečkou Jennifer Garner. Dvojica sa v roku 2015 rozišla. 

Ben Affleck, celým menom Benjamin Geza Affleck-Boldt, sa do povedomia verejnosti dostal snímkami Flákači (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Preslávil sa však najmä vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Najväčšia hrozba (2002), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval.

V roku 2012 na seba upozornil politickým trilerom Argo, ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus. Predstavil sa tiež v snímkach Hra na hrane (2013), Stratené dievča (2014), Účtovník (2016), Pod rúškom noci (2016) alebo Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016). 
Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA. 

Viac o téme: Ben AffleckBatman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu