Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Héérečka podstúpila 60 plastík: Hnije zaživa!

Sabrina Sabrok má na konte 60 plastických operácií. Zobraziť galériu (6)
Sabrina Sabrok má na konte 60 plastických operácií. (Zdroj: Instagram)

MEXIKO - Fuj! Mexičanka Sabrina Sabrok (39) sa prezentuje ako speváčka, modelka a televízna hviezda. Najväčšiu kariéru ale doposiaľ urobila ako herečka z filmov pre dospelých. A pokojne by o sebe mohla hovoriť aj ako atrakcii. Veď má na konte 60 plastických operácií a na hrudníku poriadne bomby. Vďaka svojej záľube si však blondínka vyrobila nemalé zdravotné problémy. Hrozí jej gangréna a okolo implantátu jej začala hniť koža.

Bolo jej to treba? Sabrina Sabrok zrejme ani netuší, kde je Slovensko, v našich končinách je možno známa pár fanúšikom porna, no uznajte, že sme vám ju museli predstaviť. Herečka z filmov pre dospelých totiž v honbe za dokonalým zovňajškom stratila zdravý úsudok a vyrobila si dosť nepríjemné ťažkosti.

Silikónom napichaná blondínka sa pre médiá posťažovala, že posledný zákrok nedopadol podľa jej predstáv. Keď si totiž dala do zadku voperovať implantáty, ani len netušila, aké peklo ju čaká. „Nemôžem vôbec chodiť na opätkoch a mám s tým problém v práci. Hrozne ma to bolí. Nemôžem ani cvičiť, takže sa neudržujem vo forme,” zverila sa Sabrina, ktorej okolo implantátu začala hniť koža. „Vyteká z neho tekutina, ktorá môže spôsobiť zdravotné problémy. Bojím sa o seba,” dodala silikónka.      

Pornoherečka vrazila do plastík zhruba 900 tisíc eur. Za tento, podľa jej slov spackaný, zákrok však požaduje peniaze späť na svoj účet. „Potrebujem ísť na ďalšiu plastiku, aby ma dali dokopy. Môj život je hrozný, som psychicky na dne a stále musím brať lieky proti bolesti,” uzavrela Sabrina, ktorá ľudí nabáda k tomu, aby si pred každou operáciou vybraného plastického chirurga preverili.

Viac o téme: Sabrina Sabrok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu