Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda z telky sa zohla a... Kuk! To je trapááás

Lisa Appleton sa zohla a trapas bol na svete. Zobraziť galériu (7)
Lisa Appleton sa zohla a trapas bol na svete. (Zdroj: twitter a profimedia.sk)

MANCHESTER - Sukňa praskala vo švíkoch! Lisa Appleton (48) sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Big Brother. V súvislosti s ňou je ale zaujímavejšie, že patrí k ľuďom, ktorí nemajú vôbec súdnosť. Potvrdila to aj počas nedávneho žúru, kde prišla (ne)oblečená v priesvitnom tope a koženej sukni, ktorá nevydržala nápor jej kyprého tela. Keď sa brunetka zohla, prítomným sa naskytol pohľad, ktorý ich zrejme v tú noc mátal v snoch.

Hlavne zaujať! Toho sa riadia viacerí jedinci, ktorí sú kvôli piatim sekundám slávy ochotní spraviť čokoľvek. Do tejto skupinky určite patrí súťažiaca z britskej verzie šou Big Brother - Lisa Appleton. Kyprá brunetka sa nedávno opekala hore bez a v miniatúrnych nohavičkách a pred pár dňami sa opäť postarala o rozruch. 

Lisa prijala pozvanie svojej kamarátky Chrissie Wunny, ktorá kedysi účinkovala v reality šou Paris Hilton is My New BFF, na narodeninovú párty. Prítomnosť fotografov si obe dievčence maximálne užívali. Appleton sa vykrúcala zo všetkých strán a pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že chce v ten večer ukázať všetko. 

Hviezdička zo šou Big Brother mala oblečený prisvitný top a pod ním nemenej priesvitnú podprsenku, takže jej bradavky "svietili" už zdiaľky. Spodnú časť tela schovala do koženej sukne, ktorá mala vzadu zips. Ten však náporu kyprých tvarov odolával veľmi ťažko. Keď sa Lisa zohla, zips sa roztvoril a prítomní mohli vidieť jej celulitídové stehná a zadok. 

Lisa Appleton prišla na narodeninový žúr svojej kamarátky (ne)oblečená v priesvitnom tope a koženej sukni.
Zobraziť galériu (7)
Lisa Appleton prišla na narodeninový žúr svojej kamarátky (ne)oblečená v priesvitnom tope a koženej sukni.  (Zdroj: Twitter)

Keď sa Lisa Appleton zohla, trapas bol na svete.
Zobraziť galériu (7)
Keď sa Lisa Appleton zohla, trapas bol na svete.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Big BrotherLisa Appleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu