Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Raper 5 mesiacov po návrate z väzenia: Zásnuby!

Gucci Mane so snúbenicou Keyshiou Ka'oir Zobraziť galériu (5)
Gucci Mane so snúbenicou Keyshiou Ka'oir (Zdroj: instagram.com/laflare1017)

LOS ANGELES - Americký rapper Gucci Mane sa zasnúbil s priateľkou Keyshiou Ka'oir. Tridsaťšesťročný interpret požiadal svoju partnerku o ruku v utorok počas domáceho zápasu basketbalového klubu Atlanta Hawks, pričom ostatní návštevníci zápasu to mohli sledovať na veľkoplošnej obrazovke. Mane a Ka'oir sa zoznámili v roku 2010, keď ju rapper požiadal o účinkovanie v jednom zo svojich videoklipov.

Gucci Mane, vlastným menom Radric Delantic Davis, debutoval v roku 2005 albumom Trap House. Nasledovali štúdiovky Hard To Kill (2006), Trap-A-Thon (2007), Back To The Trap House (2007), Murder Was The Case (2009), The State Vs. Radric Davis (2009), The Appeal: Georgia's Most Wanted (2010), The Return Of Mr. Zone 6 (2011), Everybody Looking (2016) a Woptober (2016). Na konte má aj množstvo mixtapeov, štyri EP nahrávky a spoločné albumy Ferrari Boyz (2011) s Waka Flocka Flameom a BAYTL (2011) s V-Nasty.

Okrem hudby je však známy aj početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil za mrežami. Naposledy strávil vo väzení takmer tri roky za nelegálnu držbu strelných zbraní, pričom na slobodu sa dostal tento rok v máji. 

Viac o téme: ZásnubyGucci ManeKeyshiou Ka'oir
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu