Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Holé mega prsiská! VyVolená Linda bez hanby: Moju šuš*ru a riť ste pozerali každý deň!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (11)
Linda Drevenková

BRATISLAVA - Toto skrýva pod šatami! Linda Drevenková (33) sa od čias, keď ukazovala telo v reality šou VyVolení, poriadne zmenila. Už sa takmer na seba nepodobá v tvári a tiež si dala vylepšiť prsia - tie majú teraz naozaj obrovské rozmery. Fanúšikovia však nemusia zapájať len predstavivosť, blondínka im totiž pekne na rovinu naservírovala, ako teraz jej ženské zbrane vyzerajú. Nemá s tým žiadny problém, veď všetko predvádzala pred kamerami bez hanby už kedysi.

Z Lindy Drevenkovej je už úplne iná žena. Od čias, kedy vyhrala šou VyVolení, si dala urobiť plastiku nosa aj pŕs. Vnady si dala poriadne zväčšiť a bez hanby ich ukazuje holé už nielen na stránke escort servisu, ale aj na sociálnej sieti. 


Viac ako erotické FOTO VyVolenej Lindy: Za 200 eur nevídané zvrhlosti!


Drevenková sa totiž fanúšikom pochválila novou blúzkou - úplne priesvitnou. Tenučká látka teda neskryla vôbec nič a naplno odhalila blondínkine vylepšené „bomby”, ktoré sú fakt obrovské.

To, že Linda s nahotou problém nemá, bolo jasné už v jojkárskej súťaži, kde sa promenádovala aj úplne nahá. A teraz tiež nevie odolať pokušeniu občas poštekliť zmysly tých, čo ju sledujú na sociálnych sieťach. „Moju šušu*u a riť ste pozerali každý deň, pri čúraní ste ma sledovali a teraz je toto prehnané?” reagovala na Facebooku na svoje posledné, eroticky pôsobiace snímky. 

Linda Drevenková ukázala svoje mega prsia.
Zobraziť galériu (11)
Linda Drevenková ukázala svoje mega prsia.

 

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu