Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť dcéry Whitney Houston: Vdovca to vyjde poriadne draho!

Bobbi Kristina Brown a Nick Gordon Zobraziť galériu (3)
Bobbi Kristina Brown a Nick Gordon (Zdroj: SITA/AP)

GEORGIA - Súd v americkom štáte Georgia nariadil vo štvrtok Nickovi Gordonovi zaplatiť odškodné 36 miliónov dolárov (v prepočte približne 33,59 milióna eur) zástupcom pozostalosti Bobbi Kristiny Brown, ktorá bola jeho partnerkou a dcérou zosnulej speváčky Whitney Houston.

Bedelia C. Hargrove, správkyňa pozostalosti Bobbi Kristiny Brown, podala vlani na Gordona žalobu, pričom žiadala pre pozostalých odškodné 50 miliónov dolárov. Sudca T. Jackson Bedford následne tento rok v septembri rozhodol, že za smrť 22-ročnej Bobbi Kristiny môže práve Gordon. O výške odškodného však vtedy ešte nerozhodol.

Počas záverečného dňa procesu svedčil aj otec Bobbi Kristiny, spevák Bobby Brown. Ten uviedol, že jeho dcéra plánovala kariéru v zábavnom priemysle, pričom vyhlásil, že verí, že za smrť Bobbi Kristiny môže jej niekdajší partner. Ten sa zatiaľ k verdiktu nevyjadril, jeden z jeho príbuzných však pre magazín People vyhlásil, že Gordon je na tom psychicky zle a nemá žiadne peniaze. Pravdepodobne taktiež vyhlási bankrot. 

Bobbi Kristinu Brown našli vlani 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy už nenadobudla vedomie a 26. júla zomrela. Pochovali ju 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v New Jersey. Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v Georgii, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela v roku 2012. Podľa výsledkov pitvy boli príčinami úmrtia Bobbi Kristiny utopenie a intoxikácia alkoholom, marihuanou, sedatívami a liekmi proti úzkosti. 

Viac o téme: Bobbi Kristina BrownNick Gordon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu