Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekliatie známeho speváka? Ďalšia tragédia - Smrť syna (†28)!

Bobby Brown Zobraziť galériu (8)
Bobby Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prišiel o ďalšie dieťa! Bobby Brown (51) sa do povedmia verejnosti dostal nielen ako spevák, ale najmä ako manžel legendárnej speváčky Whitney Houston (†48). S ňou mal dcéru Bobbi Kristinu, ktorá zahynula ako 22-ročná. V týchto dňoch dostal spomínaný umelec od života ďalšiu krutú ranu.

Whitney Houston má právom miesto medzi najslávnejšími speváčkami všetkých čias. Jej život však bol poznačený škandálmi a drogami. Osudovým mužom speváckej divy bol Bobby Brown. Spoznala ho na istej párty v roku 1989 a hneď ním bola očarená. V roku 1992 spečatili svoj vzťah svadbou a rok na to sa im narodila dćera Bobbi Kristina. 

Manželstvo dvojice bolo plné excesov, škandálov, domáceho násilia, chľastu a kokaínu. V roku 2007 ich súd rozviedol. 11. februára 2012 zasiahla svet šokujúca správa. Whitney bola nájdená mŕtva v hotelovej izbe. Oficiálnou príčinou úmrtia bolo utopenie sa vo vani. K jej smrti však pravdepodobne prispeli aj kokaín a rôzne lieky, či choroba srdca. 

Whitney Houston a Bobby Brown v čase, keď boli manželia.
Zobraziť galériu (8)
Whitney Houston a Bobby Brown v čase, keď boli manželia.  (Zdroj: SITA)

Tri roky po smrti slávnej speváčky vyhasol aj život jej jedinej dcéry Bobbi Kristiny. 22-ročnú dievčinu našli v bezvedomí ležať vo vani. V tom čase bola pod vplyvom alkoholu, morfia, upokojujúcich liekov i marihuany.

Nebolo možné určiť, či sa dcéra legendárnej speváčky pokúsila o samovraždu, či išlo o nešťastnú náhodu, alebo o pokus o vraždu. Jej vtedajší priateľ Nick Gordon totiž čelil obvineniam, źe dievčinu nadrogoval a ponoril jej hlavu do vody. Prebrať z bezvedomia sa jej už nepodarilo a pol roka na to zomrela.     

Bobbi Kristina so svojou slávnou mamou Whitney Houston.
Zobraziť galériu (8)
Bobbi Kristina so svojou slávnou mamou Whitney Houston.  (Zdroj: SITA)

V týchto dňoch sa Bobby Brown musí vyrovnať s ďalšou bolestnou stratou. Jeho syna Bobbyho Browna Jr., ktorý sa živil ako muzikant, našli mŕtvého. Príčina smrti 28-ročného mladíka zatiaľ nie je známa. 

Bobby Brown sa v roku 2012 druhýkrát oženil. S Aliciou Etheredge má tri deti. Z predchádzajúcich vzťahov mal štyroch potomkov, medzi nimi aj Bobbi Kristinu a Bobbyho Jr., ktorí už nežijú. 

Príčina smrti 28-ročného Bobbyho Browna Jr. zatiaľ nie je známa.
Zobraziť galériu (8)
Príčina smrti 28-ročného Bobbyho Browna Jr. zatiaľ nie je známa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bobby Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu