Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátor strápnil sexbombu v priamom prenose: "Omylom" vyzliekol najväčšie prsia Španielska!

Yola Berrocal Zobraziť galériu (6)
Yola Berrocal (Zdroj: Instagram)

MADRID - A už o nej vedia po celej Európe! Yola Berrocal (46) bola doteraz známa len v Španielsku, kde sa o nej hovorí ako o majiteľke najväčších pŕs. Vďaka videu, ktoré v týchto dňoch valcuje internet, však jej popularita presiahla hranice rodnej krajiny. Speváčka, herečka a hviezda viacerých reality šou sa totiž stala obeťou moderátora, ktorý ju zhodil v priamom prenose. Pozrite sa, čo silikónke vyviedol!

Yola Berrocal sa už roky usiluje o to, aby bola slávna. Svoju kariéru odštartovala  v roku 1997 ako tanečnica. V španielskom šouiznise sa ale realizovala aj ako herečka a speváčka. Na konte má pôsobenie vo viacerých televíznych programoch či reality šou. Za zmienku stojí španielska verzia projektu Survivors (u nás známa ako Ostrov), kde jej víťazstvo uniklo len o chlp. 

A hoci blonďavá silikónka kamery miluje, zažila si pred nimi aj poriadne nepríjemné chvíle. Reč je o videu, ktoré v týchto dňoch "ožilo" na mnohých portáloch. Keď bola Yola, ešte ako brunetka, zhruba pred dvoma rokmi hosťom v televíznej šou, moderátor jej počas rozhovoru akože nechtiac strhol šaty, pod ktorými nemala podprsenku. 

Šokovaná Yola si odhalený prsník ihneď schovala a v momente sa rozhodla štúdio opustiť. Pozrite si vo videu, čo sa dialo mimo kamier...

VIDEO: Yola Berrocal sa v priamom prenose stala obeťou drzého moderátora. 

Viac o téme: Yola Berrocal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu