Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Melanie Griffith nahodila fasádu a vytlačila prsia: Tak dobre už dávno nevyzerala!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (6)
Melanie Griffith (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svedčalo jej to! Herečka Melanie Griffith (59) patrila kedysi medzi krásavice. Búrlivý životný štýl a prehnané návštevy kliniky krásy si však vyžiadali svoju daň, ktorá je čitateľná najmä na jej tvári. V uplynulých dňoch sa však blondínka vybrala do spoločnosti a vyzerala skvele. Nuž, mejkap a dobrá push-upka robí divy...

Plastiky, botox a skrášľujúce procedúry sú v Hollywoode veľmi obľúbené. Mnohé celebrity však v honbe za dokonalosťou neodhadnú správnu mieru a výsledok je potom skôr smutný, než očarujúci. Čaru zákrokov podľahla aj herečka Melanie Griffith.

Blondínka oslávi budúci rok okrúhle 60. narodeniny. Okrem botoxu si našla počas života záľubu aj v alkohole, ktorý neraz kombinovala s liekmi. Následky sa odrazili najmä na herečkinej tvári. Keď ju občas nafotili paparazzi v uliciach nenalíčenú, pohľad na ňu nebol príliš príjemný.  

Nedávno sa Melanie ukázala v spoločnosti a treba uznať, že žiarila. Veľkou mierou jej k tomu dopomohol mejkap a vhodne zvolené šaty. Herečka siahla po čiernej róbe, ale rozhodne nevyzerala fádne. Hlboký výtrih odhaľoval jej prsia, z rázporku vykúkala jej štíhla noha. 

Melanie Griffith vie zo seba spraviť takúto kočku.
Zobraziť galériu (6)
Melanie Griffith vie zo seba spraviť takúto kočku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie Griffith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu