Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Melanie Griffith po rozchode s Banderasom: Vychudnuté telo a strhaná tvár!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (9)
Melanie Griffith (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vychudnutá a zničená! Melanie Griffith (56) sa snaží vyzerať od oznámenia rozchodu s dlhoročným manželom Antoniom Banderasom v pohode. Strhané črty tváre, ktorej nepomohli ani početné plastické operácie, však hrdinským úsmevom zakryť nedokáže!

Vyzerá horšie a horšie! Blondínka sa už dlhšiu dobu nemôže považovať za jednu z herečiek, ktoré starnú s noblesou a aj s pribúdajúcim vekom si vedia zachovať príťažlivosť. Preplastikovaná Melanie skôr pripomína chodiacu reklamu na (zlý) botox a rukám plastických chirurgov rozhodne nerobí dobré meno. Nuž a ku kráse jej zjavne neprispel ani rozchod s o tri roky mladším Antoniom Banderasom a starosti s ním spojené. Niet sa čo čudovať, rozvod po osemnástich rokoch manželstva by nebral na ľahkú váhu asi nikto.

Na nákupoch v Malibu sa síce herečka snažila usmievať, ale ani ten najširší úsmev nedokázal zamaskovať strhanú tvár, ledabalo upravené vlasy a vychudnutú postavu. S chýbajúcimi svalnatými rukami, ktoré by jej pomohli odniesť nákup si však poradila hravo. Využila pomoc mladíka zo supermarketu, ktorému sa za pár minút jeho času štedro odmenila 30 dolármi.

Keďže pri nákupoch mala dlhšie rukávy, nemusela si robiť starosti s vytetovaným menom svojej, dnes už bývalej, lásky na ramene. Zatiaľ si ho nestihla dať odstrániť, a tak si musí poradiť ako vie. Na filmovom festivale v talianskej Taormine si napríklad meno Antonio zatrela podľa všetkého krycím mejkapom. Neskôr pri prechádzkach v Ríme si však takúto námahu nedala a v šatách bez rukávov ho hrdo vystavovala svetu. Ako dlho bude musieť s neželanou spomienkou na rozpadnutý vzťah zápasiť je otázne. Údajne ju už totiž videli vychádzať z tetovacieho salóna a tak je možné, že „Antonio“ sa na jej paži už dlho vynímať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu