Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najotrasnejšia halloweenska maska tohto roka: Známa herečka je totálne mimo!

Tara Reid Zobraziť galériu (8)
Tara Reid (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Celé zlé! Tak by sa dal komentovať halloweensky kostým Tary Reid (40), známej najmä z obľúbenej komédie Prci, prci, prcičky. Blondínka zavítala na večierok, kde sa to hemžilo strašidelnými a originálnymi maskami, nahodená ako Santova pomocníčka. Tematicky tak vôbec nezapadla. Pohľad na herečku bol ale dosť desivý. Úsporný outfit totiž odhalil jej nezdravo vychudnuté telo.

Nuž... Zaujala! Hádam každý, kto sa vyberie na nejakú halloweensku párty, si dá záležať na tom, aby malo jeho maskovanie úspech. Obľúbené sú najmä kostýmy so strašidelnou, duchárskou tematikou. Na večierkoch ale možno vidieť aj iné, nie desivé, masky, ktorým nechýba originalita.

Halloweenske kostýmy iných celebrít nájdete TU!

Z celkom iného súdka je však maska, v ktorej sa predviedla herečka Tara Reid. Pri pohľade na blondínku zostali mnohí v šoku a zrejme zapochybovali, či je vôbec v poriadku. Hviezda komédie Prci, prci, prcičky sa totiž prezliekla za sexi pomocníčku Santa Clausa.

A hoci herečka rozdávala očarujúce úsmevy na všetky strany, maximálne úsporny outfit odhalil jej chudučké ruky a nohy. Nie je tajomstvom, že Tara nepatrí medzi veľkých jedákov a jej meno je často spájané s anorexiou. 

„Bože môj, dievča, začni už konečne jesť. Vyzeráš veľmi nezdravo. Vôbec si neuvedomuješ, že tvoja posadnutosť chudým telom môže narobiť problémy mnohým dievčatám, pre ktoré si vzorom,” znie jeden z komentárov pod fotkami chudučkej Tary. 

Tara Reid má Vianoce o čosi skôr, než býva zvykom. Takto vyobliekaná zavítala na halloweensku párty.
Zobraziť galériu (8)
Tara Reid má Vianoce o čosi skôr, než býva zvykom. Takto vyobliekaná zavítala na halloweensku párty.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tara ReidHalloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu