Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rajcovná FOTO hviezdnej speváčky: Na toto loví zajačikov!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nejeden by si dal povedať! Sppeváčka Jennifer Lopez (47) je už pár týždňov bez chlapa. Koncom leta na verejnosť prenikli informácie, že sa s výrazne mladším milencom Casperom Smartom (29) rozišli. Je ale dosť pravdepodobné, že umelkyňa dlho sama nezostane. Siete rozhodila najnovšie aj na internete, kde zverejnila poriadne dráždivú fotku.

Pery zmyselne našpúlené, oblé prsia vystavené! Jennifer Lopez si je dobre vedomá svojich predností a sexepílu. V spoločnosti sa často ukazuje v provokatívnych outfitoch, ktoré by si na seba obliekla len máloktorá jej rovesníčka. 

Keďže JLo na svoj vek nevyzerá, nikoho neprekvapilo, keď v roku 2011 zbalila zajačika Caspera Smarta. Dvojica sa v roku 2014 rozišla, no krátko na to si k sebe opäť našla cestu. Zhruba pred mesiacom a pol sa však v médiách objavili správy, že je sexi brunetka znovu voľná. 

A zdá sa, že si náhradu za mladého milenca ešte nenašla. V uplynulých dňoch zverejnila Jennifer na instagrame provokatívnu momentku, na ktorej odhaľuje svoje vnady. Ako prezrádza popis pod záberom, fanúšikom chcela takouto cestou popriať dobrú noc. „To zase budú hriešne sny,” pripísal pod fotografiu jeden z nadšených obdivovateľov. A nebol veru jediný.    

Jennifer Lopez zverejnila na instagrame dráždivú fotku, čím prekvapila mnohých fanúšikov.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez zverejnila na instagrame dráždivú fotku, čím prekvapila mnohých fanúšikov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer LopezCasper Smart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu