Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tento herec bol najsexi mužom sveta, keď uvidíte jeho ženu... NÁDHERA!

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (18)
Matthew McConaughey (Zdroj: SITA)

TORONTO - Chlapi mu majú čo závidieť! Herec Matthew McConaughey (46) bol magazínom People v roku 2005 zvolený za najsexi muža sveta. Keď sa však ukáže v spoločnosti so svojou ženou Camilou Alves (34), všetka pozornosť sa sústredí na ňu. Brazílska modelka má totiž šarmu na rozdávanie. Svojho prominentného manžela sprevádzala aj na filmovom festivale v Kanade. Tam zažiarila, hoci jej šaty neboli vôbec provokatívne.

V Toronte aktuálne prebieha filmový festival, kde mala v nedeľu premiéru aj rozprávka s názvom Sing. Kresleným postavičkám prepožičali svoje hlasy napríklad herečky Reese Witherspoon a Scarlett Johansson, či ich kolega Matthew McConaughey. Ten zobral na slávnostné premietanie aj manželku Camilu, s ktorou má tri ratolesti. 

Rodáčka z Brazílie je krásna žena a na červenom koberci sa rozhodne nestratí. Tentokrát zvolila zdobené čipkované šaty s odhalenými ramenami. Camila priviedla na svet tri ratolesti, no na jej postavičke to nezanechalo žiadne stopy. 

Matthew v nedávnom rozhovore pre People prezradil, že sa do svojej ženy zaľúbil hneď na prvý pohľad. Stalo sa tak v roku 2006 v jednom z losangelských klubov. „Keď som ju zbadal, uvedomil som si, že to nie je žena, na ktorú môžem kričať cez celú miestnosť. Povedal som si - Zdvihni zadok a dostaň ju. Čo sa mi aj podarilo,” povedal pre spomínaný magazín sympatický herec, ktorý sa prvého rande s touto kráskou dočkal na tretí deň od zoznámenia.   

Matthew McConaughey má doma takúto krásku. Camila Alves robila manželovi spoločnosť aj na filmovom festivale v Toronte.
Zobraziť galériu (18)
Matthew McConaughey má doma takúto krásku. Camila Alves robila manželovi spoločnosť aj na filmovom festivale v Toronte.  (Zdroj: profimedia.sk)

Camila Alves je krásna žena.
Zobraziť galériu (18)
Camila Alves je krásna žena.  (Zdroj: SITA)

Matthew McConaughey a Camila Alves majú tri ratolesti.
Zobraziť galériu (18)
Matthew McConaughey a Camila Alves majú tri ratolesti.  (Zdroj: instagram a twitter)

Viac o téme: Matthew McConaugheyCamila Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu