Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bizarné spomienky známeho herca: Otec zomrel počas orgazmu!

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (7)
Matthew McConaughey (Zdroj: telkac, SITA)

LOS ANGELES - Splnený sen! Nejeden vtipálek si povie, že zomrieť počas sexu je ten najlepší spôsob, ako odísť z tohto sveta. Herec Matthew McConaughey (50) pri odkrývaní tajomstiev zo svojho života prezradil, že práve takýmto spôsobom zomrel jeho milovaný otec James.

50. narodeniny sú pre mnohých jedincov príležitosťou bilancovať. Spravil tak aj Matthew McConaughey, ktorý sa so svetom chce podeliť o zaujímavosti zo svojho života prostredníctvom memoárov s názvom Greenlights. 

Slávny herec sa v spomienkach venuje aj otcovi Jamesovi, ktorý zomrel v roku 1992 za pomerne zaujímavých okolností. „Volala mi mama a povedala - tvoj otec zomrel. Podlomili sa mi kolená a nedokázal som tomu uveriť. Bol to môj otec. Nič a nikto ho nemohol zabiť. Teda okrem mamy. Vždy mne a bratom hovoril - Chlapci, ak jedného dňa zomriem, tak to bude počas milovania s vašou mamou. A tak sa aj stalo. Dostal infarkt, keď mal orgazmus,” uviedol McConaughey vo svojej knihe. 

Ako herec tiež prezradil, vzťah jeho rodičov bol poriadne búrlivý. Dvojica sa dvakrát rozviedla a trikrát zosobášila. „Boli ako Tichý oceán počas búrky,” poznamenal Matthew, ktorý od roku 2012 žije v šťastnom manželstve s krásnou Camilou Alves a majú tri ratolesti. 

Začiatkom tohto roka sme vás na topkách informovali, že hercova mama Mary Kathlene McCabe randí s otcom Hugha Granta. Dvojicu zoznámili práve ich prominentní synovia.  

Matthew McConaughey so svojou mamou.
Zobraziť galériu (7)
Matthew McConaughey so svojou mamou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Matthew McConaughy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu