Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdny chirurg ukázal rodinku: Otec sexi, mama tiež a tie deti - Bože môj!

Patrick Dempsey Zobraziť galériu (10)
Patrick Dempsey (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kríza zažehnaná! Ešte začiatkom roka plnili bulvár správy o tom, že sa herec Patrick Dempsey (50) rozvádza a dnes je už všetko úplne inak. Hviezde seriálu Klinika Grace a jeho žene Jillian sa podarilo manželstvo zachrániť. Ruka v ruke sa objavili na slávnostnej premiére filmu Bridget Jones´s Baby, kde im robili spoločnosť ich rozkošné deti. Pozrite sa na tú idylku!

Dlhoročné manželstvá sú v šoubiznise dosť ojedinelé. Je tiež príjemným prekvapením, keď sa rozvádzajúcej dvojici podarí prekonať krízu a vzťah zachrániť. Pekným príkladom je herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian, ktorí sa rozhodli svoje 15-ročné manželstvo nehodiť za hlavu. 

„Na všetkom treba pracovať. A človek nemôže chcieť mať všetko. Sú veci, ktoré treba obetovať,” reagoval v nedávnom rozhovore herec, ktorý sa vzdal pretekárčenia. Podľa vlastných slov sa plánuje viac venovať deťom a ich výchove. 

Mimochodom, herec má priam rozkošnú rodinku. Začiatkom týždňa sa konala slávnostná premiéra filmu Bridget Jones´s Baby, kde Patrick stvárňuje jednu z ústredných postáv. Na ružovom koberci mu robila spoločnosť práve šarmantná manželka Jillian, nemenej krásna dcéra Tallula a rozkošní synovia - dvojičky Sullivan a Darby, ktorí si získali hádam každého. 

Patrick Dempsey sa na premiére pochválil krásnou rodinkou.
Zobraziť galériu (10)
Patrick Dempsey sa na premiére pochválil krásnou rodinkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Patrick DempseyBridget Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu