Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dnes je sexi, v 90. rokoch bola MEGA sexi: Hviezdna kočka vyhrabala FOTO z archívu!

Sofia Vergara Zobraziť galériu (9)
Sofia Vergara (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Wau! Herečka Sofia Vergara (44) patrí k hviezdam, o ktorých píšeme na topkách veľmi radi. Sympatická Kolumbijčanka má totiž šarmu na rozdávanie a v očiach nezbednú iskru. Brunetka navyše dbá o to, aby svojich priaznivcov nenudila. Na sociálnych sieťach preto zverejňuje úsmevné, ale aj provokatívne fotky. Naposledy narobila rozruch záberom, ktorý vznikol niekedy v 90. rokoch.

Totálna sexica! Sofia Vergara veľmi dobre vie, ako potešiť svojich mužských priaznivcov. Pohľad na jej krivky, ktoré má aj v 44 rokoch priam ukážkové, totiž ulahodí nejednému chlapskému oku.  

V uplynulých dňoch zverejnila hviezda seriálu Moderná rodina na internete fotku, ktorá rozhodne stojí za zmienku. Záber vznikol niekedy v 90. rokoch, keď bola Sofia o polovicu mladšia. Pred objektívom pózovala s rozviatými vlasmi a v bikinách so zvieracou potlačou. 

„Nemám slov. Podľa mňa si jednou z najkrajších žien šoubiznisu. Bola si príťažlivá v mladosti a inak tomu nie je ani dnes. Tvoj manžel je veľmi šťastným človekom,” znejú komentáre pod fotkou sympatickej hviezdy, ktorej tieto slová musia určite dosť lichotiť. 

V 90. rokoch bola Sofia Vergara takáto sexbomba.
Zobraziť galériu (9)
V 90. rokoch bola Sofia Vergara takáto sexbomba.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sofia VergaraModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu