Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráždivá selfie tehotnej krásky: Veľké brucho a pár centimetrov látky!

Behati Prinsloo Zobraziť galériu (10)
Behati Prinsloo (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi aj s tehotenským bruškom! Spevák Adam Levine (37) a modelka Behati Prinsloo (27) by sa už čoskoro mali stať rodičmi. Kým príde bábätko na svet, tak si prominentní čoskoro rodičia užívajú jeden druhého a chvíle oddychu. Sympatická kráska však nezabúda ani na svojich fanúšikov. Naposledy ich potešila momentkou v úsporných bikinách. Tie ozaj zakrývali len to najnutnejšie.

Bayboom medzi modelkami! V radostnom očakávaní je momentálne viacero známych krások. Kým Izraelčanka Bar Refaeli sa už raduje z dcérky Liv, jej kolegyne Candice Swanepoel a Behati Prinsloo na svoj veľký deň ešte čakajú. 

Behati Prinsloo je momentálne v 34. týždni tehotenstva a naplno si užíva oddych a slniečko. Počas uplynulého týždňa totiž na instagrame zverejnila momentku, ktorú možno smelo zaradiť k tým odvážnejším. Kráska sa totiž ukázala svetu v úsporných bikinách, ktoré toho z jej tela až tak veľa nezakrývali. 

Ženy sa pod selfie fotkou vypytovali, ako sa Behati cíti. Chlapi nešetrili pochvalami. „Si sexbomba aj s tehotenským bruškom. Veľmi ti to svedčí,” prihovoril sa modelke jeden z nich. A kým krivky tehotnej modelky môže obdivovať celý svet, dotýkať sa ich smie len jej manžel Adam Levine. Ten v nedávnom rozhovore prezradil, že sa na úlohu otca veľmi teší. Sympatická rodinka, čo poviete?!

Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Behati Prinsloo bez tehotenského bruśka.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá Behati Prinsloo bez tehotenského bruśka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu