Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná hviezdička v bikinách: Hups, má vôbec gaťky?!

Adam Levine a Behati Prinsloo sa čoskoro dočkajú druhého potomka. Zobraziť galériu (7)
Adam Levine a Behati Prinsloo sa čoskoro dočkajú druhého potomka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jej fanúšikovia sa nenudia! Modelka Behati Prinsloo (28) patrí k celebritám, ktoré sú pomerne aktívne na sociálnych sieťach. Zväčša tam zverejňuje zaujímavé a originálne príspevky. K nim možno zaradiť aj momentku v bikinách, ktorú zavesila na web počas uplynulého víkendu.

Líder kapely Maroon 5 Adam Levine a jeho krásna manželka - modelka Behati Prinsloo sa už viac ako rok radujú z dcérky Dusty Rose. K nej by čoskoro mala pribudnúť ďalšia princeznička. 

Prominentná dvojica ešte nemá vybraté meno pre svojho druhého potomka, no je isté, že s rozširovaním rodinky nemienia tak skoro prestať. „Chcem mať veľa detí. V chaose sa mi dobre darí. Skutočne si to užívam a milujem to,” prezradil v nedávnom rozhovore Adam. „Behati bola jedináčik, takže ona by brala aj sto detí. Len neviem, či by som to dokázal,” dodal so smiechom známy spevák.  

Levine je do svojej manželky stále bláznivo zamilovaný a na jej adresu nešetrí slovami chvály. „Je úžasná. Boh ju žehnaj,” poznamenal umelec. Za zmienku tiež stojí, že tejto krásnej mamine nechýba ani zmysel pre humor. Potvrdila to napríklad v týchto dňoch, keď na instagrame zverejnila fotku v bikinách. Na nej však kúpací odev nie je vôbec vidno. „Pokúšam sa ukázať vám svoje bikiny. Sú žlté a rozkošné,” pripísala k momentke Behati, ktorá fanúšikom napokon ukázala len svoje štíhle nohy a guľaté bruško.   

FOTO tehotnej modelky v bikinách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu