Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká herečka žiarila v New Yorku: Na červenom koberci ukázala bradavku!

Aňa Geislerová Zobraziť galériu (6)
Aňa Geislerová (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Žiadna šedá myška! Česká herečka Aňa Geislerová (40) sa momentálne nachádza za veľkou mlákou. Spoločne so svetoznámymi hercami tam promuje filmovú novinku s názvom Anthropoid. A hoci meno tejto ryšavky v Amerike nie je veľmi známe, postarala sa o to, aby ju na červenom koberci nik neprehliadol. Pod krásnu róbu si totiž nevzala podprsenku a ukázala, že ani naše hviezdy sa provokácie neboja.

Najväčšou hviedou tohtoročného Filmového festivalu v Karlových Varoch bol hollywoodsky herec Jamie Dornan. Dôvodom jeho návštevy bola slávnostná premiéra počinu Anthropoid, ktorý sa sčasti nakrúcal aj v susedných Čechách. V dráme z obdobia 2. svetovej vojny si zahrala aj česká herečka Aňa Geislerová.  

Anthropoid bol v uplynulých dňoch slávnostne odpremiérovaný aj za veľkou mlákou. A Aňa si príležitosť navštíviť Ameriku nedala ujsť. S výberom róby na červený koberec trafila do čierneho. V šatách z kolekcie Valentino vyzerala známa Češka fantasticky. Podprsenku si však pod rafinovane strihaný model dať nemohla, a tak jej spod tenkej látky presvital prsník. 

Anna sa v rozhovoroch netajila tým, že jej mená známych kolegov takmer nič nehovorili. „Ak mám byť úprimná, na prvom kastingu som vôbec netušila, kto je Jamie Dornan. Nemohla som si vybaviť ani Cilliana Murpyho. Keď mi ale potom ukázali ich fotky, povedala som si, že to vôbec nie je zlé,” reagovala so smiechom pre magazín W Geislerová, ktorú spoločne s kolegami čaká ešte londýnska premiéra.  

Aňa Geislerová nepatrí medzi hanblivky. Spod jemnej látky jej presvital celý prsník.
Zobraziť galériu (6)
Aňa Geislerová nepatrí medzi hanblivky. Spod jemnej látky jej presvital celý prsník.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Anna GeislerováAňa GeislerováAnthropoid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu