Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Seriálová čarodejnica zastavila čas: V tom musí byť nejaké kúzlo!

Holly Marie Combs ako seriálová čarodejnica Prue Halliwell. Zobraziť galériu (8)
Holly Marie Combs ako seriálová čarodejnica Prue Halliwell. (Zdroj: WB Television Network)

LOS ANGELES - Stále rovnako šarmantná! Holly Marie Combs (42) sa asi najviac preslávila účinkovaním v seriáli Čarodejnice, kde strávila najstaršiu zo sestier. Od nakrúcania tohto počinu ubehlo už 18 rokov. Herečka sa stihla za ten čas dvakrát vydať, rozviesť a priviesť na svet troch synov. Pribúdajúce roky a tri pôrody sa však na zovňajšku sympatickej brunetky podpísali minimálne. Keď sa objavila na premiére rodinnej komédie Nine Lives, pôsobila dojmom, akoby zastavila čas.

Holly Marie Combs sa narodila svojej matke Lauralei, keď mala len 15 rokov. A práve mama najviac chcela, aby sa Holly stala herečkou. Bol to totiž jej veľký sen, no kvôli tehotenstvu sa jej ho nikdy nepodarilo naplniť. Akou-takou útechou jej bol aspoň dcérin úspech. Brunetka bola pred kamerami dosť aktívna, no najviac ju preslávila rola Prue Halliwell v seriáli Čarodejnice, na ktorom sa podieľala aj ako producentka. 

Trojnásobná mamička nepatrí k celebritám, ktoré vymetajú spoločenské akcie a rôzne podujatia. V týchto dňoch však zavítala na premiéru rodinnej komédie Nine Lives, kde fotografom ochotne pózovala. Holly už má po štyridsiatke, no je vidno, že o svoju pleť sa dôkladne stará. Rokmi nezmenila ani účes a nebojí sa ani výraznej manikúry.  

Nie je tajomstvom, že Holly je veľmi dobrou kamarátkou so svojou seriálovou sestrou Shannen Doherty. Tá momentálne prežíva náročné chvíle. Už rok a pol bojuje s rakovinou. V najnovšom rozhovore pre Entertainment Tonight prezradila, že jej lekári v máji odstránili prsník, no nádor sa jej rozšíril aj do lymfatických uzlín. Aktuálne podstupuje chemoterapiu, neskôr ju čaká tiež rádioterapia. 

Holly Marie Combs pôsobí dojmom, akoby zastavila čas.
Zobraziť galériu (8)
Holly Marie Combs pôsobí dojmom, akoby zastavila čas.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Holly Marie CombsČarodejnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu