Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brutálny útok na českú herečku: Mlátil ju fľašou od piva, škrtil - Smrť mala na jazyku!

Veronika Zelníčková Zobraziť galériu (5)
Veronika Zelníčková (Zdroj: Facebook)

JEMNÍKY - Takmer prišla o život! Mladá česká herečka a speváčka Veronika Zelníčková (22) prežila vo štvrtok večer drámu ako z filmu. Jej o rok starší známy ju totiž surovo napadol, zmlátil a okradol. Kráska skončila v nemocnici a z obrovského šoku sa bude zrejme ešte dosť dlho spamätávať. Útočníka majú v rukách muži zákona, na krku bude mať zrejme pokus o vraždu.

Veronika Zelníčková je v susedných Čechách známa účinkovaním v seriáloch Ordinace v růžové zahradě či Gympl. Svoj talent predviedla aj vo viacerých muzikáloch a od roku 2014 je speváčkou v kapele Anacreon. 

Vo štvrtok večer sa na fanúšikovskej stránke skupiny obavil odkaz, ktorý vystrašil mnohých fanúšikov. „So slzou v oku a v strašnom šoku vám chceme oznámiť, že naša speváčka Veronika bola takmer zabitá, zmlátená a okradnutá chlapom, úbožiakom a absolútnym... Neexistuje také slovo!” písalo sa v statuse. 

Na mladú umelkyňu surovo zaútočil mladík, ktorý bol najskôr fanúšikom kapely a neskôr dobrým známym. Veroniku napadol v skúšobni, keď jej pollitrovým pohárom rozbil hlavu. Neskôr ju surovo mlátil fľasou od piva a údajne aj škrtil. Potom tmavovláske vzal peňaženku a dal sa na útek. „Bol vraj v pohode. Spoločne niečo riešili a zastavili sa v skúšobni. Keď odchádzali, tak ju zozadu nečakane napadol,” povedal pre televíziu Nova jeden z členov kapely.   

Veronike sa podarilo privolať si pomoc. V nemocnici skončila s ťažkým otrasom mozgu, rozbitou hlavou a vyrazenými zubami. Po útočnikovi pátrali muži zákona. Našli ho po pár hodinách a hneď ho vzali do policajnej cely. Je dosť pravdepodobné, že bude mať na krku obvinenie z pokusu o vraždu. 

Veronika Zelníčková skončila po brutálnom útoku v nemocnici.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Zelníčková skončila po brutálnom útoku v nemocnici.  (Zdroj: Tv Nova)

Veronika Zelníčková ukázala svoje zranenia reportérom z TV Nova.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Zelníčková ukázala svoje zranenia reportérom z TV Nova.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Veronika Zelníčková. Ordinácia v ružovej záhrade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu