Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z krásnej herečky je čudáčka: Na hlave pohroma a ten outfit - Celé zlé!

Kristen Stewart bola kedysi naozaj krásna. Zobraziť galériu (8)
Kristen Stewart bola kedysi naozaj krásna. (Zdroj: Summit Entertainmen)

NEW YORK - Videla sa vôbec v zrkadle?! Časy, keď sa o herečke Kristen Stewart (26) hovorilo ako o najkrajšej upírke, patria zrejme len do minulosti. Hviezda Twilight ságy totiž v súkromí o svoj vzhľad príliš nedbá a na fotkách paparazzov má od krásky veru ďaleko. Mladá umelkyňa však veľmi neohúri ani na červenom koberci. Na tohtotýždňovej premiére pohorela nielen čo sa účesu týka. Katastrofálny bol aj jej outfit.

O talente hviezdnej Kristen Stewart niet pochýb. Americká herečka dostala do vienka aj prirodzený šarm a pôvab. Veď istého času naň zbalila svojho hereckého kolegu Roberta Pattinsona. Tie časy sú však dávno preč. Po búrlivom a medializovanom rozchode "upírskej" dvojice sa brunetka akosi prestala o seba starať a preorientovala sa na ženy. 

Keď zavíta Kristen do spoločnosti, kde sú prítomné kamery a médiá, tak sa zvykne upraviť. Jej štýl je však dosť svojský. Potvrdzuje to aj vizáž a outfit, v ktorom sa predviedla na tohtotýždňovej premiére filmu Café Society. 

Kristen pútala pozornosť odrastenými a zvláštne (ne)učesanými vlasmi. Oblečenú mala róbu prestížnej značky, ktorá na prehliadkovom móle možno vyzerala dobre, ale herečka v nej pôsobila akoby na sebe mala záclonu. 

Kristen Stewart ako prirodzene pekná Bella v Twilight ságe.
Zobraziť galériu (8)
Kristen Stewart ako prirodzene pekná Bella v Twilight ságe.  (Zdroj: Summit Entertainmen)

Kristen Stewart zavítala na červený koberec s odrastenými, neupravenými vlasmi a v róbe pripomínajúcej záclonu.
Zobraziť galériu (8)
Kristen Stewart zavítala na červený koberec s odrastenými, neupravenými vlasmi a v róbe pripomínajúcej záclonu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TwilightKristen StewartSúmrak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu