Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový vzťah herečky z Twilightu: Randí s ďalšou ženou!

Kristen Stewartová Zobraziť galériu (5)
Kristen Stewartová (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kristen Stewart tvorí pár s hudobníčkou St. Vincent. Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov s tým, že 26-ročná herečka a 34-ročná muzikantka trávia spolu takmer každý deň, odkedy Stewart priviedla novú priateľku 3. októbra na projekciu svojho filmu Certain Women (2016) na Newyorskom filmovom festivale.

Minulý víkend zas herečka prišla na koncert St. Vincent v Los Angeles. "Je to medzi nimi veľmi romantické. Kristen jej stále šepká do ucha a pýta sa na jej názor," uviedol jeden zo zdrojov. Stewart pritom iba koncom júla potvrdila, že randí s Aliciou Cargile. S tou začala chodiť začiatkom minulého roka, no po niekoľkých mesiacoch sa rozišli. Herečka potom krátko tvorila pár s francúzskou speváčkou a herečkou Stephanie "Soko" Sokolinskou a následne sa vrátila ku Cargile. St. Vincent sa zas pred niekoľkými týždňami rozišla s anglickou modelkou a herečkou Carou Delevingne. 

Kristen Jaymes Stewart sa preslávila najmä ako Bella Swan v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012), Still Alice (2014), Camp X-Ray (2014), Sils Maria (2014) či Ofajč (2015). Na konte má napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards, cenu BAFTA v kategórii Rising Star, jedného Cézara, ale aj Zlatú malinu. 

St. Vincent, vlastným menom Anne Erin Clark, začínala ako členka formácie The Polyphonic Spree. Prvý sólový album Marry Me vydala v roku 2007 a nadviazala naň počinmi Actor (2009), Strange Mercy (2011), Love This Giant (2012), ktorý nahrala s Davidom Byrnom, a St. Vincent (2014). Poslednú menovanú nahrávku vyhlásili týždenník New Musical Express (NME), portál Gigwise.com či denník The Guardian za album roka 2014. Štúdiovka hudobníčke vyniesla cenu Grammy a nomináciu na BRIT Award. 

Viac o téme: St. VincentKristen StewartováAnne Erin Clark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu