Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový úlovok exmanžela Gwen Stefani: Táto cicuška by mu mohla byť dcérou!

Gavin Rossdale a Gwen Stefani sa rozviedli minulý rok. Zobraziť galériu (11)
Gavin Rossdale a Gwen Stefani sa rozviedli minulý rok. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sexepílu má na rozdávanie! Reč je o nemeckej modelke Sophii Thomalla (27), ktorá je podľa medializovaných informácií najnovším úlovkom hudobníka Gavina Rossdale (51). Ten je verejnosti známy ako exmanžel speváčky Gwen Stefani (47). Štvornásobný otec je z mladučkej milenky úplne paf a pri pohľade na jej sexi fotky sa mu asi nebude čudovať žiaden chlap.

Gwen Stefani a Gavin Rossdale mali idylický vzťah, z ktorého vzišli traja synovia. V roku 2015 však speváčka podala žiadosť o rozvod. Ona síce ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely, no ako postupne vychádzalo najavo, hudobník mal byť svojej žene neverný. Šuškalo sa aj o exmilencovi s umeleckým menom Marilyn (Peter Robinson), s ktorým Gavin v minulosti "experimentoval".

„Ježišikriste, keď máte 17 rokov, nemyslím si, že je niečo zvláštne na tom, keď vyskúšate hocičo. Učíte sa životom. Je to etapa vášho života,” vyjadril sa v roku 2009 Gavin, keď sa na verejnosti prevalili informácie o vzťahu s výstredným spevákom.   

The Sun prišiel v týchto dňoch s informáciou, že najnovšie sa exmanžel speváčky Gwen Stefani zamiloval do nemeckej modelky Sophie Thomalla. „Je to ešte čerstvé, ale Gavin je do nej blázon. Od chvíle, ako sa stretli, preskočila medzi nimi iskra. Výborne si spolu rozumejú a ich kamarátsky vzťah začína byť stále viac vážnejší,” vyjadril sa zdroj z hudobníkovho okolia. Za zmienku tiež stojí, že Sophia je len o rok mladšia, ako Gavinova dcéra Daisy Lowe.

Sophia Thomalla má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (11)
Sophia Thomalla má sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: Instagram)

Sophia Thomalla má tip-top postavičku.
Zobraziť galériu (11)
Sophia Thomalla má tip-top postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwen StefaniGavin RossdaleSophia Thomalla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu