Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny foter ukazoval jazyk, jeho dcéra rajcovné telo!

Sophie Tweed-Simmons Zobraziť galériu (12)
Sophie Tweed-Simmons (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Legendárnu kapelu KISS a jej člena Gene Simmonsa (66) asi netreba nikomu zvlášť predstavovať. Jeho dcéra Sophie (23) síce ešte otcovu slávu nedosiahla, no robí všetko pre to, aby sa vo svete šoubiznisu uchytila. Najnovšie pózovala v rajcovnej spodnej bielizni a odhalila pri tom svoje sexi krivky. Páči sa vám?!

Krásna a talentovaná! Sophie Tweed-Simmons je dcérou kontroverzného člena glam rockovej kapely KISS Gene Simmonsa a bývalej playmate Shannon Tweed. Z 23-ročnej slečny musia mať obaja prominentní rodičia radosť. V minulosti predviedla spevácke gény v šou X Factor, najnovšie ukazuje, čo zdedila po mamine. 

Sophie totiž na instagrame zverejnila zábery, na ktorých pózuje v provokatívnej spodnej bielizni. Pred objektívom odhalila guľatý zadoček a bujné prsia. Ako to už býva zvykom, kritike sa nevyhla. Mnohí ju hanili za to, že sú fotky graficky upravované. 

Aby brunetka tieto dohady poprela, zavesila na web aj fotky zo súkromia. „Raz vám pripadám príliš tučná, potom zase veľmi chudá. Pracovala som dosť tvrdo na tom, aby som mala takéto telo. A milujem ho!” odkázala všetkým neprajníkom Sophie. Ako hodnotíte jej krivky vy?

Sophie Tweed-Simmons vystavila na obdiv svoj guľatý zadoček.
Zobraziť galériu (12)
Sophie Tweed-Simmons vystavila na obdiv svoj guľatý zadoček.  (Zdroj: Instagram)

Sophie Tweed-Simmons zverejnila aj neprofesionálnu fotografiu, aby dokázala, že jej telo nebolo graficky upravované.
Zobraziť galériu (12)
Sophie Tweed-Simmons zverejnila aj neprofesionálnu fotografiu, aby dokázala, že jej telo nebolo graficky upravované.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gene SimmonsShannon TweedSophie Tweed-SimmonsKISS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu